Tuesday, August 16, 2016

Yg simple saja

assalamualaikum ..



Tetibe je rajin update blog ni ape sal,  kelmarin baru je n3 ..mih mihh .. kelmarin blog berwajah lama .. hari ni nk khabar kn bahwa blog semanismama kesayangan saly ni dh bertukar wajah . Tak tau lar bile buka blog sebelom ni mai rasa bosan alahai tak de semangat langsung. Rase blog lama penuh sarat macam tak de feel empunya diri nk jenguk . Rasenya perlu diubah biar nampak lain sikit, heheh

Nah .. sekarang Try test ini wajah baharu simple ajew. Kalu bleh nk yg simple lg. Dh Takmo tengok sarat , gambo bergerak2 siap ade shoutbox lg. Huhh .. Oke yg baru ni hanyalah untuk sementara ..  kena lah sikit dengan mood saly ni kotnya . Kalu rase tak sesuai bosan lg nanti akan bersambung perubahan tuh.. hiih

Tepek sket wajah blog lama saly ..
Selamat tinggal sayang , selamat tinggal pujaan
dah tinggal kenangan blog hijau ni





2 comments:

norhidana miswan said...

semangat baru kire nya tuh

dalila said...

assalamualaikum kak saly..
weeee..rindunyeee..hihi..dh cat umah baru dh :)
ila pun lame dh menyepi ni kak..lame xdpt update blog..
jom kite aktif blk.. ;)