Monday, August 22, 2016

Selamat hari lahir puteri mama ..


Assalamualaikum wbt ..

Sebetulnya ini entry kelmarin punye ..tp mama nya boleh terlupa nk entry kat sini , alahai . Maaf ye puteri mama .
21hb .. my Princess my sholihah my icha my qaisarah dah pun 3 tahun . Udah besar anak mama tahun depan boleh lah nk anta sekolah kot kat sekolah pasti sama2 dgn angah heheh tp pempes nya belom boleh lepas,, sape nk tolong tu sayang ,, masa abang dan angah dia dlu dalam umurnya 3 tahun dh slow2 tak pakai pempes . Tp kak cik ni agak payah mama nk latih dia, sebab bile dia nk buang air besar ke kecik ke , dia tk pandai nk gi tau mamanya nih. Tau2 dh buang sob sobb nanges mama !!



Btw .. selamat hari lahir yg ke 3 tahun my sholihah .. semoga Allah mengurniakan kamu umur yg panjang dan berkat ..  kesihatan  yg baik hendaknya .. kecantikan peribadi dan akhlaq .. semoga Allah melindungi kamu dunia akhirat .. inshaaAllah , iman qaisarah adalah anak solehah mama dan abah ..aamiin ya Allah ..  sayang puteri mama setulus nya hati mama ini.. ♥






Ini dia si icha .. si qaisarah .. juga panggilan glemer abang2 dan adik solihin , kak cik ..hihi .. kan dah besar dh  dia ni tp besar dlm gambar je ,  kak cik ni kurus kecik je orangnya . lama mama tk cerita perihal anak2 mama .sekarang hobi kak cik ni haa cam ni lah .. bile mama nk ambik gambar, cepat2 dia bagi pose comel .. haha aduhai cepat pandai budak2 sekarang kan ..


2 comments:

ZULHILMI TEMPOYAK said...

Alhamdulillah... selamat hari lahir.

Semoga membesar sbg anak yg solehah..

norhidana miswan said...

eppy belated birthday icha... moga jd anak yg solehah n berjaya

manis betul dia ngn gaya bertudung tuh