Monday, February 22, 2016

21 february 2016 .. Ilham 5 tahun

21/02/2016


Sepatutnya ni entry kelmarin 21 febuary 2016 .. 
Takpe lah mama cuma terlewat 1 hari je nk tepek sini sempena birthday anakanda kedua mama , ILHAM IRFAN .. 

Terasa kejap je masa.. cepatnya anak membesar .. 2011 - 2016 .. angah dah pun 5 tahun .. kita plak semakin tua ..kan .. hihi.. 
Baiklah .. sempena hari lahir angah , mama doakan semoga ilham irfan membesar dengan sihat sejahtera hendaknya ... insyaAllah , ilham irfan akan jadi anak yg baik dan soleh buat mama dan abah .. penyejuk hati dan mata mama abah ..anak yg berjaya dunia akhirat ..  aamiin Ya Allah 




Kelmarin .. bila asyik duk scrol laman fb .. jauh duk imbas satu persatu memori masa mula2 berfacebook dlu .. seingat aku masa mula berfacebook pd akhir tahun 2010 .. pastu sampai satu tarikh 21/02/2011 tetiba terjumpa kata2 dari biras aku ni.. masa ni baru je 2 jam lepas lahirkan angah .. tersentuh hati.. aishh dah lama post tu, 5 tahun lepas baru nak terasa kaa ..! Mih mih .. masa mula zaman fb , baru tahu sikit2 kan tk bape mahir lg.. like pun tidak.. baru kelmarin sibuk2 aku nk like padahal post tu dh lama ..haha .. sorry ya biras sayang .. terima kasih atas kata2 itu , membuatkan sape2 para ibu yg baca akan tersentuh hati .. 
bile baca balik ayat ats tu, mari dah satu persatu masa nk berjuang melahirkan .. satu pun tidak luput dari ingatan ini tiap saat nk melahirkan sehingga lah selamat semuanya .. alahai ..rindu pulak pada setiap mengandung dan kelahiran anak2.. sobs ...!!



2 comments:

norhidana miswan said...

nampak mcm dh dewasa sgt ilham tuh... tak sangka 1 umur ngn aiyan... tp nampak sgt dia matang lg dr aiyan

dalila said...

hepi besday abg ilham..moga jd ank yg soleh..