Wednesday, November 11, 2015

silap tengok


11/11/2015


Sades betul laa.. ingat kan minggu ni last sekolah .ni gara-gara en.asben yg tengok kalendar minggu lepas ,katanya tak lama dah nak cuti budak2 ni , tinggal seminggu jek lagi . Oohw.. wife nya ni pun mengiya kan saja.. oo.. ye ke abg. Wah best laa.. mama dia ni suka sangat la time cuti ,suka ank duk umah .. haha. Suka bila nak mandi ke masak ke ,adik2 ade abang dia yg jaga .. nampak kan disitu mamanya ni suka memrintah .. nasib baik la diaorang ni budak baik , ikut je.. lagi satu , bleh pergi umah nenek diaorang ni , nanti cuti dah tak pilih hari dah , biase kalu hari sekolah pergi hari jumaat atau sabtu jer ..

Semalam masa en.asben pegi umah umi dia  , baru je dapat pembetulannya yg sekolah ade seminggu lg ..apaa ...? Itupun kakak asben yg bagitau masa tu asben tetiba kata sekolah esok last,khamis..kakakakaa .. nah ambikk ... bgaimana laa asben ni tengok kalendar . Silap haribulan kot masa  tu ..



seminggu lagi ya anak anak .. Alaa takpe seminggu je tak lame dah .nanti tahun depan abg ikhwan dah tahun 2 ..buku- buku teks pun dah hantar.. dan dah dapat pun buku teks tahun 2 ..
Okey .. kalendar dibawah ni ya cuti sekolah untuk akhir tahun ni .. bermula 21 november 2015 hingga 3 january 2016 .. titik.


3 comments:

dalila said...

hihihi..cmane pulak blh salah tgk tuu..
ila pulak klu kene cuti, ila suruh hsbnd antar jugak danish taska..xleh nk harap lg jaga adik..disakatnya adik tu ade la..tp bab2 suruh tu, suruh ni, die ok je..

norhidana miswan said...

hehehhe... nmpak sgt abah dia yg tak sbr nk cuti sekolah nih

Atie Yusof said...

hahhaa..semangat nak cuti sangat erk... hihi.. atie pun dok membilang hari bilanya nak cuti dah pae tu...senang sikit ye Sally klu ada abg2 boleh tolong jaga adik2... :)