Monday, November 2, 2015

aduhai icha sayang


Salam november .. dah 2 nov. Arini nak n3 pasal puteri kesayangan mama abah abang2 ni .. dah 2 tahun 2 bulan dah. Pantas naw2 msa blalu. Adik solihin pun dah stahun .. makin besar2 dah anak2 ku .. sob sobs.. rindu tiap keletah mereka kecik2 dlu. Dah dah ya ... nak sedih2 plak pagi2 yg comel2 ni. Sini trengganu dah nak mula musim hujan dan angin monsun . Tp tak larat mana lagi. Kejap gelap, kejap hujan ..kejap2 cerah semula .. 


Aduhai mak minah sayanggg ..!!
Besor benor spek mata kak cik yerr .. mihmihmihhh
Icha sayang nak gi mana tu.. aaa gini la dia puteri mama abah ni kalu nak kuar jalan2 mesti sesiap gini. Tp spek mata besor tu tak pakai la, yg tu dia amik pinjam yg sepupu dia , kesana sini duk test cermin mata tu. Akhirnya mama tangkap gambo haha


Icha ni takde geng .. nak kawan2 ngn abang2 dia slalu jer kenakan dia . Kadang tu sllu nangis2. Tp skrg dia ni mama tengok makin lama makin lasak lak .. super abang2 dia je.. makin aktif duk usik adik solihin dia . Mana lemah lembut kamu ya nak ..huwaaa .. hii
Skrang ni Si boneka candy dia lah yg jd peneman mainnya . Candy ni mama hadiahkn masa first bsday dia tahun lpas. Masa tu tinggi candy dari dia, skrg dah tggi tuannya ..hik hik


Haaaa.... yg ni pun peneman kak cik.. si yaya boboiboy. Yg ni hadiah mama masa umur kak cik 4 bulan, bawa pulang dari jalan2 kota bharu aritu. Dua2 tu la teman dia .skarang ni dah pandai main tukar2 baju candy dan yaya. Pakai baju dan seluar kadang tu dia siap2kan candy pakai baju kurung dia. Nak tergelak aje tengok dia ni. Macam mama masa kecik dlu gitu kew.. opppss




4 comments:

norhidana miswan said...

makin cantik lah icha... gambar mule2 yg pakai spek tu nampak mcm dh matured sgt dh

aTieYusof Family said...

Icha makin cantik & ayu..mcm Saly jugak..hihi...
alo..lo..takde geng ye cyg...nampak gayanya kena kawan dgn mama lah ni, main masak2... haha

Pengobatan Jerawat said...

tidak terasa udah besar cantik lagih

dalila said...

alahaiiii..comelnye ichaaa..sian icha xde geng..