Wednesday, October 21, 2015

velvet cinta buat suami ...




Velvet CINTA buat suami ku ..


Kelmarin 20.10.2015
 adalah hari yg bersejarah dalam hidup my lalink , en.suami ..
Selamat hari lahir  sayang .. 
Yg ke 37 tahun ..  ku panjatkan rasa bersyukur kehadrat Allah swt kerana masih memanjangkan lagi usia suami tercinta sehingga ke hari ini .. sayang berdoa semoga abang dipanjang kan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya .. dan semoga Allah memberikan kesihatan yg berpanjangan buat abang ..aamiin




Hihii .. dah 37 pun masih potong kek kaa... 
Asal takmo pun tp dek paksaan anak2 dan wife nya maka tpaksa ler abahnya tebalkan muka .. kih3 kiut ke apa potong kek gtu sambil ank pompuan sorang tu tengok jew



Red velvet cake 
Kek ni terhasil dengan setulus hati .. siap pink putih bunga lagi bak hang.. mih mihmihh. .
biar tak secantik deko kedai kek tp yg ni lain , ditambah dengan kasih sayang dan setulus hati ini.. Haha jangan ade yg termuntah udah ler. Sepatutnya entry ni dh kelmarin 20hb tp takde kesempatan langsung .
jd acara potong kek pun sebelah malam sudahnya en.abang selesai kerja dan kami urus anak2.. bila dah tenang baru la bleh merasa hidangan besday ni.
Memang sedap sangat2 kek baldu merah ni , 
secantik nama dan warnanya ..
 merah comel warna kek , sesuai lambang cinta gitew .. 
pertama kali saly merasa ,buat sendiri pulak , mak aiii ...sampai terharu en.abang . Sobs.!




Pizza sardin dan cendawan daging  homemade .. 
jangan tak caye yg ni pun saly yg buat .. heheh
Oke la nnti lain entry saly story bab kek dan pizza dan  seperti biasa nnti bleh share resepi .


3 comments:

tiga lalat said...

mana gmbr en abg tuuu., hehe2 hepi besday ;p

aTieYusof Family said...

Selamat Hari Lahir buat suami Saly ya..
moga terus diberikan kesihatan berpanjangan & murah rezeki bersama keluarga..
wow...memang kagum dgn Saly...pandai buat kek... mesti sedap ni..jeless atie tau..haha..
kek & pizza yg dbuat dgn penuh kasih syg..pasti anak2 & suami suka sgt...:)

dalila said...

selamat ulang tahun..semoga dipjgkan umur utk terus bahagiakan kak sally n family..