Saturday, July 11, 2015

beriftar 23 Ramadhan

11/7/2015


Alhamdulillah ..
Hari ni dah pun 24 ramadhan kita.. makin terasa keindahan syawal ..dan dah makin terasa ramadhan nak berlalu pergi.kejap je kan ..  sedih .. menikmati bulan ramadhan adalah satu keindahan .. kesyukuran ..
Dah beberapa hari tak buka blog.. ade gak cerita tp dibiar gitu je..tetiba ehh dah jadi pemalas lak .. hikhikk
Belanja sekeping gambar anakanda .. ( macam2 ler reaksi muka mereka.. adik solihin mood masam jaa ) 
sebelum pergi beriftar kelmarin ..ramadhan 23..
biasanya setahun sekali ,kalu takde ape ape pasti en.suami dan adiknya akan berkumpul bersama family (mertua ) dan pekerjanya beriftar diluar .. dan di restoran yg sama ,citi seafood .. restoran kawan en.suami ..
Nak letak gambar menu dan berbuka beramai ramai pun tak sempat nak ambil .. masing sibuk .. jadi belanja gambar anakanda udah ler .. pernah gak buat entry beriftar ramadhan masa tahun 2012 .. 3 tahun yg lepas.. 






Nota MS :
Selamat berpuasa ya kawan kawan ..  dah tinggal ke belum ya puasanya .. hihii .. soklan berani tu. Insya Allah, masuk tahun ni ,dah tiga tahun saly berpuasa penuh. Untuk tahun ni jugalah, insya Allah .. alhamdulillah .. Allah bagi kesihatan yg baik .. 
2 tahun yang lepas tak tiggal puasa sebab mengandung .. dan ditahun ni pulak bukan berbadan dua ya... tp menyusukan baby solihin dan belum didatangi period.. jd bonus buat mamanya ni .. kalau menyusu secara ekslusif sepenuhnya gitu memang period tk datang ..kalau anak yg sebelom ni, anak kedua pun gitu gak..hampir nak masuk dua tahun barulah oke .. 




No comments: