Monday, May 4, 2015

rezeki hari ni



04052015


Alhamdulillah.... rezeki hari ni.
Congobars .. kawan yg bagi petang kelmarin. Mm sedap2..first merasa ni..suke..suke..  laen kali bleh order ni.
Kelmarin pergi ke kenduri kawen di paka, dungun.. sepupu en.abang..  suka sangat lah kalu time ni, suka jalan2 ngan family ramai2..  bertolak dah hampir tengahari..sampai bila dh zohor dah.. berhenti solat kejap .. pastu barulah bleh pergi kenduri .. lapor nya lah haii perut .. hihii .. alhamdulilah, kenyang ..

Dari rumah pengantin

Pastu, time balik petang tu, dapat mesej dari kawan yg bagi kuih congobars atas tu .. katanya, saja nk bagi sebab ade lebihan .. di hantarnya umah ibu aku .. baru hari ni dapat merasa .. terima kasih tie..  dia kawan sekolah aku dulu ..sama umur .. dan sekarang dah ank 3 .. tahun lepas terjumpa semula dalam instagram .. sambilan jual kuih Tart telor, cheese tart dan juga segala kek lah .. biase lah aku order.. kuih tart memang wajib ..hihi i like tart .. 

Ni antara yg pernah aku order


Hihii .. siap dia repost lg dalam instgram nya  ..


Alhamdulillah .. terima kasih ya temanku 'uddinecha' ..
Semoga Allah murahkn lagi rezeki awak sekeluarga .. aamiin
Nanti tak sabor2 rase nk repeat order tart .. egg dan cheese tart .. -_-)


4 comments:

norhidana miswan said...

ish2 bt terliur je... nsb lah jauh kalu dekat mmg dh akak oder...

aTieYusof Family said...

wah sedapnya congobars tu Sally.. famous skrg ni kan...rezeki:)

dalila said...

sedapnyee..
ila penah rase skali je congobars ni..tu pun org bg tester..tp mmg sedap..

Azian Elias said...

tetiba terliur tgk tart tu. cam sedap je..