Sunday, April 19, 2015

sebulan dua dh berlalu



Bile dh lama tk berblog gini jadinya.. kalau boleh apa yg tertinggal sume nk di entry kan.. 
Sebulan dua dh berlalu..hihi..bukan gempak ke apa ya. Itu birthday anakanda aku, si angah .. haa .. yg peach di bawah ni..
Dah hampir dua bulan berlalu.. 
21 february 2015... dah 4 tahun angah ni.. sambut cuma bersederhana sj.. kek tak beli pun, angah tak mo beli katenya nk kek coklat yg mama buwat ..so, mama pun buat ler,coklat moist cheese.. tk la sehebat kat kedai..tp terhasilnye kek tu dari kasih sayang mama .. sedih,rupe tk berapa menjadi tp angah suka sangat .. ikhlas je budak2 kann.. bile tulis nama dia , ilham, letak lilin 4 batang nampak sangat gembiranya.. hihi mama pun alhamdulillah.. ada rasa lega tuu.. aishh..



Angah ni pemalu skit dia ni.nk bergambo sorang2 pun payah..kalu dengan abang dan adik2 dia,laju jer.. peachh..
Ini rupa ku 4 tahun.. muahaa.. hai rindu eh kamu berambut panjang. Bile dh pendek lagu ni muka diaa... tetap hensem kaa... 



Happy birthday to you..happy birthday to youu..... 
ilham irfan ♡♡♡♡
Mama abah doakn smoga angah dipnjang kn umur.. diberikn kesihatan tubuh badan .. dan semoga sentiasa dalam lindungan rahmat kasih sayang Allah swt.. 




Ehh.. kek sape tu.. kek sape tuu... ??
Ehehe.. yg ni sebulan berlalu .. 
8 mac 2015.. 
happy bday to me ..ngengada jugak aku ni kan. Buat entry skali dgn ank..bagus2.. ade kelebihan situ,takyah susah bagai.kih3..
Yg anak punya,buat.. yg kek mama punye ,beli.... aduyaii 
Kisah nya aku tk la sampai terpikir dapat kek ni tauu...
bentuk love lagik.. bile lepas maghrib tu,8hb en.abang kuar kejap katanya nk gi kedai,beli ape entah.. bile pulang je, haaa... ambik ko .... sebiji kek dan siap skli tulisannya, selamat hari lahir sayang.. tanpa ada tarikh ke umur bagai... ringkas sj.. aishh malu pulak mama depan ank2, potong kek ..rasa diri dh tua ...  33 tahun.. sob..sob.. ehh.. tua kew.. 
apepun ,terima kasih ya abang.. atas semua ni..rasa nak terbang2 melompat2 je hati ni.. kih3..  bagi aku cukup la skadar ucapan dan sikit tanda hadiah .. tp kalau skadar ucapan dh cukup... 




Nak letak gambar potong kek depan2 malu.. hihi.. dah gambar gini dah cukup... tangan anak2 skali dengan mama potong kek .. terharu rasa hati.. sambut hari lahir di kelilingi anak-anak ..










2 comments:

aTieYusof Family said...

Happy belated birtday utk angah dan umi nya sekali ya..hehe..moga2 sihat sokmo..pjg umur
.murah rezeki... terharu ya Sally bila abe bg kejutan kek tu..

dalila said...

teruja gmbr dorg be 3 tu tgk kek..hihi..
hepi belated besday angah n kak saly..moga sentiasa berada dibwh lindunganNya..