Saturday, September 6, 2014

4th Pregnancy :: dah 8 bulan trimester 3 ..


6/8/2014


mood nk update blog ada je datang.... tp nk jenjalan ke blog kawan2 alahai terus jer ke laut..acaner ni.. 
preggy ke 4 ni memang lain sangat rasaan nya dengan pregnant yg sebelom ni.. cepat sangat letih.. kalo malam bile anak2 tido awal, mama pun turut serta..kepenatan... mungkin keadaan uruskn anak-anak.. yg kecik si icha lagi.. sangat manja2 icha.. seluruh perhatian tetap pada baby setahun mama tu.. tp mama tetap happy dan bersyukur .. dapat rasai nikmat ni semua.. letih2 tp bila tengok wajah anak-anak yg sedang lena tido, mama puas hati .. puas hati melayani segala karenah mereka disiang hari yg kadangkala turut uji kesabaran mama.. yg kadangkala juga buat mama tersenyum sendirian.. !!

sedar tk sedar baby mama kandung ni dah 8 bulan.. 33 minggu.. syukur.... kejap jer. kalu dikira-kira dari  40 minggu nan indah tu, lagi tinggal 7 minggu lg permata ke4 mama ni nk lihat dunia.. in shaa Allah sayang ......  semoga kita bersua nanti dengan izin Allah.. aamiin




tengok mama ... gemoks sangat.. sihat..hehe.. itulah aku yg dah sarat 8 bulan.. dan itulah wajah mama saly tiap kali pregnant .. memang tak comel pun..tp still happy sangat dikeliling sijantung hati ...mereka bertiga semangat mama .. 

muah..muahhh.. sayang kalian ketat-ketat.. eheee....













4 comments:

Dienn said...

Harap mama dan keluarga aman sihat sejahtera....

norhidana miswan said...

seronoknyer dh nk msk 4org yek... akak sorang ni pun tkt nk tambah lg... seronok kalu peknen takde problem....
jaga diri n bby yek

Sweetmama said...

wah mama saly dah pregnat anak ke-4 dah, tahniah ye dan semoga dipermudahkan segalanya nanti..

dalila said...

xde la kak saly..xgemok pun..mengandung mmg cmtu..33w dh?alahaii..kite plak yg rs bedebar..hihi..in sha Allah..semoga dipermudahkan nnt..