Wednesday, February 12, 2014

::WW #5: 1001






takde apa yg lucu pun... heehh
first time dapat no 1001 ..jam 8.30 pagi kelmarin masa pergi pejabat pos kat terengganu ni ,sampai je dah lima atau enam  org duk tunggu luar, sebab belum buka lg..jam 8.35 buka.. 
bila buka tu, camne tetiba aku org yg pertama tekan dan dapat nombor tu..belum sempat nk duduk dh dipanggil.. ..hahaa..siap ada tulis welcome lg... biasa sangatlah aku pergi situ.. kelmarin pegi sebab pos barang .. sebab semua dh di settle kan dirumah,so senang sampai ,pos dan siap.. 

hey mama,!! menda yg entah apa2 pun nak letak dalam blog jugak kaa..? huhu
kosong..kosong.... 0oooo

k...






4 comments:

aTieYusof Family said...

hehehe..beruntunglah Sally jadi org pertama..001 lagi tu..cepat & pantas...:)

Fiza Rahman said...

Cantik nombor ☺☺

Kakzakie said...

Happy sangat bila jadi yg pertama. Macam juga dulu bila peperiksaan kita dapat no. 1 mestilah suka tak sabar nak balik bagitahu mak/bapak.

QasehnyaRania said...

tak pernah lg la sy dpt angka ni. stakat ni pernah dpt no2