Monday, November 4, 2013

majlis cukur jambul




sedikit catatan kenangan majlis cukur jambul ...
my baby iman qaisarah..
majlis ni kiranya dah sebulan berlalu.. 10  oktober 2013.
buat hanya majlis kecilan..tp tetap meriah.. syukur segalanya berjalan lancar.




surah yassin antara kenangan untuk family dan yg hadir..























pic dengan mama pulak....
^__^



hello...
sy dah pun botak..
@___@

..................................................................


sebenarnya, majlis cukur jambul anak-anak belum pernah aku buat..
kalau pun cukur, tak buat majlis sebegini pun..
anak yg ketiga ni aku dah berniat masa mengandung lagi, seandainya dapat baby gurl akan ku buat majlis cukur jambul....
Allah telah memakbulkan impian suci aku ni..
jadi,,,,
inilah majlis yg istimewa
istimewa buat kami sekeluarga..





7 comments:

adrianna syaz said...

Alhamdulillah dpt bby girl..botak2 pun ttp comel.. :)

Ibu Lala said...

Sempat buat utk dua anak je. Yg last tu x dan nak buat.

rostina76 said...

alololo…..tomeynye dia dah botak. alhamdulilah majlis dah selesai

mama_saly said...

@Ibu Lala

samalah kita..hehe.
tu lah..suka rasanya bila dpt jgk merasa buat majlis ni kan..

mama_saly said...

@rostina76


hehe.... trm kasih k.ros..

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah! majlis berjalan dgn lancar ye Sally...syukur tertunai hajat...makin comel baby...:):)

QasehnyaRania said...

alhamdulillah :-)