Tuesday, September 3, 2013

alhamdulillah..dh selamat

alhamdulillah......
21 ogos 2013   bsamaan 14 syawal aku dah selamat melahirkn anakanda yg tersayang yg kukandung selama 10 bln..
baby gurl..hehe.penyeri dan pelengkap buat mama..abah dan abang2nya...hari ni dah pun 14 hari..baru berkesempatan nk update blog..nanti insyaallah ada kesempatan ingin jugak nak abadikn kenangan mengandung dan detik kelahiran sicomel ketiga....
insyaallah...
 
 
 
 
 
 

21 comments:

Mia Kassim said...

Tahniah ! :D

ummuaidan said...

tahniah..babygurl yer..:)

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah..TAhniah Saly..
comel nya si kecil ni.. dah bagi name ke saly?...:)

Normi Nieza said...

alhamdulillah.tahniah..:)

cik dah faridah said...

tahniah

norhidana miswan said...

tahniah dik... comeinyer bby girl tuh

mama ila said...

Tahniah yer..comelnya baby =)

NoEn said...

tahniah.....comel la..lengkap dah la ad boy and girl ;)

Sweetmama said...

Alhamdullillah..
tahniah mama_saly :)
srnoknye dh ada boy n girl..
selamat berpantang

Ibu Lala said...

Bestnya dapat bb. Tahniah ye.

ishamizu said...

Congrats Mama Saly! :)

nurbijen said...

Tahniah Saly... mesti rasa lengkap keluarga dengan kehadiran puteri baru ni.. selamat berpantang :)

yan's cottage said...

tahniah....Alhamdulillah tercapai juga hasrat untuk dapat baby girl moga dua sihat ye....

yan's cottage said...

tahniah....Alhamdulillah tercapai juga hasrat untuk dapat baby girl moga dua sihat ye....

ummu syifa said...

Yeii...dh dpt gigirl...sonot2...tahniah untuk anda n suami...semoga jd putri solehah...nama bb apa?

mummycda said...

Sally ..tahniah dr ida utk saly sekeluarga..akhirnya dapat girl juga..bestnya..selamat berpantang yer...comel baby alhamdulillah :)

Ena's Stories said...

Tahniah sally...comey bby

izzah said...

Alhamdulillah n tahniah akak...dh lengkap la dh...ada putera n puteri..msti seronok abg2 dia kn....

Ibu Lala said...

Ermmm geram tgk bb.

QasehnyaRania said...

tahniah akak. di atas kehadiran puteri yang dinanti inj.
semoga iman membesar sebagai anak yg solehah dan kepada perintahNya.aamiin

QasehnyaRania said...

*taat