Wednesday, June 12, 2013

:: WW xcited ikhwan pandu kereta ..... o_O

Layannnnn
 
 
 
 
 
 






Ragam ikhwan bila tiap kali abahnya berhenti parking kereta untuk ke bank atau kedai... peluang keemasan yg tak akan di lepaskan ...
di pandunya sungguh-sungguh.... wahhahaa.....
 
 
 
 

10 comments:

Ratu Hatiku said...

hihihi...samalah ngan anak akk

Fifi Nadhrah said...

salam kenal dari fifi..

ufairah pon suke.. tapi fifi tak pernah snap gambar.. terukkan.. lepas ni nak snap la.. habis wiper.. signal semue die pasang..

ieja amieja said...

jgn kata ikhwan..ank akk yg dah 11 thn pun gtu gak peel nya..hehe

norhidana miswan said...

heheheh ada peluang apa lg kan

Fifi Nadhrah said...

fifi singgah petang.. :)

nurbijen said...

lama tak tgk gambar ikhwan, dah besar dia...

Sayangku Zie said...

wah bergaya nanti leh wak mama gi jalan2..hehe

aTieYusof Family said...

semangat ikhwan ye..hehe..
nak test drive ke tu?? :)

lizz said...

wa kemain lagi dia...dah macam betul dia frive ni...berbakat ni..

Kesuma Angsana said...

hehehe bukan main lagi yer