Thursday, December 6, 2012

Hot Plate ~ mayang Village




kueh teow ayam cendawan
aku punyer


ini dia Hot plate .... kueh teow ayam cendawan ..ummmp kesukaan aku nim ..  nampok tak cendawan tuhh ... ! memang best sangt2 tau .. sebab yg specialnya ada cendawan dalam tu .. adik pula order yang black paper..  pedas dan sangat pedas..
 
kueh teow ayam black paper
 
 
 ..aku pun memang suka yg  pedas...tapi oleh kerana 2 hero aku ni tak suka pedas .. terpaksa ler.. mereka ni aku suap2 jer...  kalo order pun memang tak abis..abis2 dia main kacau2 lak dalam pinggan tu ..mau nya  nak marah ..! kat rumah takpe....  biar jew..hehee



haaa.... cenggini suapnya..ekekeke



anak2 mama yg duk diam jew... suka jalan2 dengan mereka....:)


biasa kalo saya ke mydin mall memang sy tak lepas kan peluang ke mayang village untuk makan hot plate di sana ..
 
 
 
 
 
 
 
sekarang harganya satu mee tu rm 6 .. huhu.. tak kesah lah janji dapek merasa..
 
pagi2 kelmarin lagi aku dah keluar pergi jalan2 n shopping dengan adik aku yg tcayang fatehah .
bukan dgn my hubby tau.. huhu.. en abang aku sibuk duk kerja laa.... aku yg surirumah terbaik ni asal boring atau lama tak jalan2 gini jew akan keluar juga walo seminggu skali..! 
sekarang aku dh dapat pandu kereta sendiri dengan tenang sebab si irfan dah boleh duk diam .. duk main2 kat belakang.. dah tak kaco aku lg.. baru rasa selamat .... pastu pergi ambil adik kat rumah ibu .....
pergi Giant kemudian terus ke mydin mall...
rancang pergi shopping sikit barang kelmarin sebab ada satu projek... hakhakk
projek apa tu ..nanti.....!
tp projek adik laa .. hehe...
 
 
 
 

12 comments:

rohayu osman said...

nampak sedap je... dah lame dah tak mkn hot plate..

aizu's life said...

slrrppp... sedapnyee.. kuah dia nmpk pekat, cendawan pn bulat2.. yummy

fiza said...

Dah lama tak makan hot plate. Sedapnya.

normi nieza said...

pattlah mcm pernah dgr mayang village..kat terengganu rupanya..:)

aTieYusof Family said...

Sedap nya Sally Hot Plate tu..
atie last makan masa kt Kedah lama dulu..hehe..
best nya jalan2...:)

Mrs Lurve said...

sedapnya...dh lama xmkn nie

Deq's Qienz said...

uishhh nmpk sedapp..ermm salam kenal.

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Kayna said...

kat mydin mall mana? kat USJ pun ada ke?

kak nora said...

comey2 putera2nyer..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sedapnye, eija pun suka makan, tp selalunya eija akan order sizzling yee mee/sizzling tomyam yg masak dlm hotplate ni mmg kaw kan..

Dunia 0cu ^_^ said...

arghhhh tidakkk....!
rase n0k makan pl0p se k.na
nnti kt gi pul0p neh