Wednesday, December 12, 2012

blog di review - Terima kasih KZ

sy nak n3 skit pasal review blog ni..
 sy terlewat sikit tahu tau.. sorry ya KZ..
tak sangka pula blog sy di review oleh  KZ  ..
hehe memang suka dan terharu
sebab bukan senang tau orang nak review blog kita..
>_<
suka sangat..!
 
asyik sy BW blog kawan2 sy pun sampai lah ke blog KZ ni....
 
 
 
meh..
click ... kenal2 dengan tuan blog -KZ
 
 
pastu
baca punya baca..
yg last skali terpampang ini
 |
|
|
V
 

cam kenal jew kan...
muahaha... skali terkejut
cam nim bunyinya ," ehh muka aku lah..ni blog aku ..."  ekekek
cantik tak terkejut tuh....hakhak
 
oke..
TQ KZ..
 
 
wassalam
 
 
 

19 comments:

aTieYusof Family said...

Sally..
atie dah tau dr tgh hari td...masa singgah blog KZ..hihi..best kan...:)

ceritera-chinta said...

eh akk semanis mama...tq komen n follow blog sy yg tak seberapa tu hihi....

Amirul Hakim said...

tahniah akak! ;)

nur said...

betul kata KZ, anak2 sally mmg comel dan fotogenik :)

umialya said...

blog akakpun KZ review, terharukan..

Marya Yusof said...

As salam mama saly,

Tuan rumah yg sangat sweet... Maaf ye Marya tak berapa nak sihat kepala pening2 lalat, loya2 bila buka blog akak, tulisan kecil2 rasa mcm terngelam timbul je... Kak, boleh besarkan sikit tulisannya tak? Maaf, maaf... Salam perkenalan :)

mama_saly said...

hihii..tu lah atie,
first time di review,kesukaan gini lah saly..kihkih

mama_saly said...

terima kasih dik..
^__^

mama_saly said...

hihihii
trm kasih akak..mana ada fotogenik, mamanya yg fotogenik kot duk ambik gambar anak2 aksi kekiri kanan,balakang depan..kihkih...anak2 still gitu jew.ikut jew..:)

mama_saly said...

hik...memang terharu jg.
tahniah jg buat umialya ya..:)

mama_saly said...

wsalam marya..

heheh..trma kasih sbb bg komen mbina. mmg kak thu tu tp tk reti,dh buat tulisan besar sikit pun ,tup2 jd gitu gk.mgkin html dia kot.kak rancang mmg nk ubah blog rupa n tulisan ni,tp tunggu masa yg sesuai.. ^___^
salam kenal marya..

ishamizu said...

Wah tahniah! Dah follow u ..235. Hihi

Norzie hany said...

Wahhh bestnya....tahniah.

N i e Z a said...

heheheh..best2 kak..ape pon tahniah...

cheqna said...

salam kenal...
hor..cheqna duk ganu..kije koberang duk gong badak =)

NM02 said...

femes uolsssss!!! :)

deqjamucuxx said...

bes la blog kena review. hiihi :)

mizz miaizzati said...

rezeki tu blog direview.....

Eliss Mie said...

org trg yer :) salam kenal jugak. kita pun orang trg.