Saturday, November 24, 2012

harus ada masa untuk Relax.....!!



masa untuk relax ...
huhuu..... comel kan kucing ni...  rasa cam nak cium2 jew.. @____@
 
salam sabtu semua....
hari ni memang relax dan boring sikit.. nak n3 apa sy buntu kejap..
banyak juga dalam n3 draf tapi malas nk usik huhu.. entah..
tetiba duk guger jumpa si comey atas tu.. tetiba rasa nak letak dalam blog je...
rugi rasanya di biarkn gitu.... shomel...shomel ...
sy cuma untuk ngomelan kosong je di waktu petang2 gini..
yup layan jerk my pic atas tu... muahahaha..!
 
anak2 duk tido lah bila time ni.. biasa mereka tidur serentak dalam pukul 2 lebih .. jadi mama yang dh keletihan sangat2 uruskn rumahtangga dari sepagi tadi... duk layan hero2 aktif 2 orang tu..
 jadi sekarang masa duk relax2 .. seperti si kucing atas buai tuu... hii..
nak  tido mata tak ngantuk... jadi layan tenet laa jawapnya ...
 
kawan2 ..apa xtvt korang di hari sabtu ni..
ecehh...saja2 je tau..:D
 
oke dah..
wassalam
 
 
 
 
 
 
 

2 comments:

Kesuma Angsana said...

kucing tu mmg comey but KA takut kucing sikit hehehe

aTieYusof Family said...

Sally,
atie pun duk rumah je sehari.. tido best..hujan2..hehe
sambil2 layan Pa'e..
sesekali kena juga rehat utk diri sendiri kan...:)