Wednesday, November 28, 2012

Dapat Air zam zam dari giveaway


sy nak n3 pasal hadiah saguhati pertama yg sy dapat dari sertai giveaway.. dari Maya Amir ..
sini entry sy klik sini ..
dan yup klik sini juga senarai pemenang ....


baru hari ni sy dapat tengok hadiah ni... sampai hari khamis baru ni dah tapi alamat rumah ibu .... hehe.. sy rumah sewa je. jadi apa2 urusan sy teruskan alamat rumah ibu. hari ni baru pulangnya dan rasa happy sangat2 sebab dapat hadiah dari Maya ni.... sebotol air Zam zam ...
terima kasih banyak2 ya Maya .. ucapan yg tk terhingga dari sy sekeluarga
alhamdulillah murah rezeki Maya ..

ini bungkusan hadiahnya.... dah buka abis baru tangkap pic...huhuu.
di situ tertera alamat salah.. kuala terengganu jadi kuala lumpur.. hihii
rupanya itu  problem sbb tu lambat sampai ya..:)

 
 
ini hadiahnya.... air zam zam .. cantik sangat botolnya.. rasa sayang pulak nk minum air yg penuh kebaikan ni  ... tapi cuba tengok isinya,dah separuh ..hehee..... hero sy dah minum.. tak sabar2 tau tak ..... nak ambik pic pun tak sempat ...
 
sesiapa yg nak berkenalan lebih dekat dengan Maya ni jom ke laman blognya ....
ada yg  menarik di sana...
 
wassalam
 
 
 
 

18 comments:

aTieYusof Family said...

wahhh..best nya dapat Hadiah air zam-zam...
last atie & Pa'e minum tahun lepas..hadiah dr member dari umrah...:)

shamila ahmad said...

bukan senang nak dapat minum air zam-zam ni..tapi Alhamdulillah..taun ni dapat minum.jiran kasi,mak dia blik dari haji..

shamila ahmad said...

salam kenal...cantik blog awak... saya suka saya suka..

Kakzakie said...

Alhamdulillah sampai juga akhirnya. Kakak punya dah lama sampai tau.

Doa sebelum minum. Berdiri, mengadap qiblat dan baca doa utk sihat, dimurahkan rezeki dan dijauhi penyakit. "allah humma inni asaluka 'ilmannafi'a rizqow wasyifaan minkullidain".

syiela said...

tahniah.. untungnya dapat air zam zam

mama_saly said...

alhamdulillah..
hehe..betul atie,bukan senang nk dapat air zam zam ni..^__^

mama_saly said...

salam kenal juga mila..
TQ ye hihii..

betul tu,air zam zam kalu bleh minum pun tggu org balik mekah..
alhmdulillah dpt jug merasa..:)

mama_saly said...

lmbat sikit smpai kak,skynet tk jumpa alamat saly..hehe

trima kasih ya kakak ats doanya nnti bleh saly ikut sunat tu..^__^

yan's cottage said...

salam saly....
sejuk rasa hati dapat hadiah air zam zam air ini bukan sekadar di minum memandang pun dapat pahala.....

mama_saly said...

alhmdulillah..
TQ syiela..:)

fiza said...

Saya dah dapat last week. Comel kan botol tu.

mama_saly said...

wsalam..
suka dgn kata2 yan tu..betul.
TQ ya yan..:)

Norzie hany said...

Bestnya dpt hadiah air zam2.Tahniah.

mama_saly said...

iya fiza, mmg comel kan..kecik n cute jew..jatuh syg rasanya..:

mama_saly said...

hii..TQ ya NH..:)

Khairul Bariah Salleh said...

tahniah saly..bestnya dpt air zam zam..Alhamdulillah, sy pun br dpt minum 20 hb ari tu lps mak blk haji..:-)

Shalee Abdul said...

kwn kite pun dpt ga air zamzam hihi. seronok la kan? :)

hainom OKje said...

Pernah tengok botol macam ni kat blogger Kakzakie!!