Sunday, October 7, 2012

STICKY POST - Giveaway 2 in 1 (05.10.2012 ~ 04.11.2012)

yup klik banner


saya tertarik nak sertai giveaway ni... tapi saya bukannya pandai sangat ..
sebenarnya,saya dapat tahu giveaway 2 in 1 ni bila jejalan ke blog Maya Amir ....
Maya Amir buat giveaway ni
bersempena dengan wedding anniversary Maya Amir yang ke 12
dan bersempena juga pembukaan online business yang baru je berusia sebulan  e-mayaonlineshop ....
sedang saya tengok komen pada entry saya kelmarin roti sosej roll, ada satu komen dari Maya Amir.. hehe... terima kasih ya .. saya pun jejalan di blognya, follow dan tertarik dengan satu entrynya.. apalagi Giveaway 2 in 1 lah .... suka tau tengok hadiah-hadiah yang di tawarnya ....
dan .......
Jika saya dipilih sebagai pemenang kategori pertama ,saya memilih Jus kurma plus kismis kerana buah kurma adalah yang terbaik dan begitu banyak khasiatnya dan buah kurma juga antara buah yang diangkat tinggi oleh Rasulullah SAW.memakan buah kurma menyumbangkan tenaga serta merta pada tubuh badan kita.kismis pula,seperti yang lazimnya kita tahu khasiat pertamanya adalah menguatkan ingatan.baik untuk minda.yang pastinya antara yang terbaik buat anak-anak saya.
 
menarik juga hadiah-hadianya tau.
kalau tidak percaya, jom  ke sini  @  klik jew banner di atas tu ..
 
tapi jom tengok syarat-syarat penyertaan giveaway 2 in 1 ni dulu ~
 
syarat-syarat
 

1) Terbuka kepada semua warganegara Malaysia yang bermastautin di Malaysia (Semenanjung, Sabah & Sarawak).

2) Anda haruslah follower kedua-dua blog SIMPLY MOI & E-MAYAONLINESHOP [Jika belum lagi menjadi follower kedua-dua blog, anda harus berbuat demikian sekarang]


3) Anda kena letak Banner di atas dalam blog anda & linkkan banner tersebut ke blog SIMPLY MOI ini.. Ingat ye! Blog SIMPLY MOI ini bukan link ke online biz blog (e-mayaonlineshop) tu:) Dalam entry anda tersebut, anda harus mengajak readers dan followers anda untuk menyertai Giveaway ini dengan copy paste saja syarat-syarat di sini:)

4) Selepas itu, dalam entry penyertaan anda tersebut, anda kena lengkapkan penyataan ini:- JIKA SAYA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG KATEGORI PERTAMA, SAYA MEMILIH _____(Sebutkan pilihan nama produk)______ KERANA _____(Sebutkan 1 khasiat produk yang dipilih - satu sahaja ye..penat nak baca kat blog saya pasal khasiat, google jek senang..heheh)___


Sebagai contoh :-

Jika saya dipilih sebagai pemenang kategori pertama, saya memilih Jus kurma Plus Kismis kerana adunan kesemua bahan seperti kurma, kismis, badam dan madu adalah nutrisi terhebat untuk meningkatkan pengeluaran susu badan saya. Perfect for my baby:)



5) Jika anda mempunyai akaun FACEBOOK, anda perlu LIKE fanpage E-MAYAONLINESHOP (saya check ye satu persatu sapa LIKE & linkkan ke akaun blogger di sini ...heheh) sapa yang tadek akaun facebook tu, mungkin akan dipertimbangkan untuk dipilih sebagai pemenang tapi tiada jaminan, insya Allah..:)

6) Syarat terakhir : Letakkan link penyertaan anda di ruangan komen di bawah beserta dengan pengesahan Nama Profile di FB



okey .....
dah tahu syarat-syaratnya ... mudah saja kan ..
apalagi, marilah sama-sama  kita join giveaway ni ..
jangan lupa ya..
sertai ' giveaway 2 in 1'
 
 
 

8 comments:

Kasih Salina said...

salam kenal..tq follow kita ye..saya follow sini juga..ada jugak tgk GA..semoga berjaya & hadiah dia pun boleh tahan jugak bestnya..

Kakzakie said...

Kakak pun join tau. Kita memeriahkan GA kawan rasa seronok kan..

eMMe said...

gud luck sis!

Qasey Honey said...

good luck Mama Saly..kalu mng nti leh la share2 yer hadiahnya..hihi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Gudluck :)

Nora Karim said...

good luck... :D

lynn kamarul said...

semoga berjaya... sy pun join jgak segmen ni + salam perkenalan

maya amir said...

sorry, terlambat dtg sini nak ucapkan tq sudi join:))..nantikan pengumuman pemenangnye somewhere in november ye.. all the best!:)