Sunday, October 14, 2012

perubahan blog

tengok tajuk atas tu tentu yg dapat agak kan....
huh.... aku ni memang suka selalu sangat2 buat perubahan pada blog... terutama header ...
entah.... aku cepat bosan tau, sebab tu jadi gitu.. ehee...
lepas rupa blog header yg baru ni, agak2 nya berubah lagi tak lepas ni..?
hehee...
@___@
kalo bab header memang aku tak pandai buat..
betul.... memang tak tipu...!
yang jelas2 memang blog aku ni tak cantik tau.... dari mula2 berblog lagi ... sesimple sokmo... huhuu...
tak cantik.... tak cantik.... tak cantik ..... sob3....
tapi ... untuk perubahan terbaru ni , bagi aku ada sweet nya jugak... suka....!
walo pun pandangan mata kalian tak sweet..... sob3 ..lagi....
tengok .....


terbaru ...
hijau..hijau...



rupa blog dan header sebelum ni ......

perubahan ni bukan i yg buat tau....
masa duk jalan2 blog kawan2, terpandang satu entry dari blog si rabun
'perubahan pada blog' .. so terus laju je tangan ni duk terjah blognya..
cantik tau blog dia...
pastu .. last n3 nya dia kata.. sperti yang aku bulat hijau di bawah tu
"p/s:kepada sesiapa nak minta hamba tolong buatkan header, hamba dengan best nak buka promotion!tapi hamba reti buat sesimple jer la! bayaran? tak kena!!sebab hamba nak belajar create dulu.Terbuka kepada 10 komen terawal yang nampak post ni!) .....
bertuah jugak..
^_^
 
 
yup.. klik nak tangok jelas..!!
 
terima kasih ya ....Deqja mucux
sebab sudi buat header "semanis mama " tu..
 
 
oke.....
 
 
 
 

11 comments:

nur said...

kena pula dengan gambar keluarga yang berwarna hijau... nice!

Norhaizan hakim said...

sweetttt..

Ena's Palace said...

Mmg sweet...sdp mata mandang...

deqjamucuxx said...

hihihi :) sama-2 kak ~

aTieYusof Family said...

cantik dah blog sally ni...
Hijau Go Green...hehe..:)

Nazayiena said...

salam kenal dr kak Nurul dan follow back.
Cantik dan simple header tu.

ieda said...

cantik2 ...
simple aje ..;)

maszmadi said...

sweet..... masz suka hijau, segar jerk.....

mama_saly said...

tERIMA KASIH SEMUA KAWAN2...
ATS PANDANGAN KALIAN NI,
NICE.. SWEET.. SEDAP MATA MMNDANG..
HIJAU GO GREEN.. SIMPLE...CANTIK...SIMPLE...
HIJAU WARNA SEGAR....
OOOH..YG PASTINYA SAYA MEMANG SUKA SIMPLE & HIJAU..
^__^

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Cantik jerk header ni..semanis mama..:)

eija pun kadang2 bosan bila tgk header sama jerk, nak buat cantik2 x pandai, so buat biasa jerk..jnji baru dipandangan kita..hehe

Nora Karim said...

untungnya ada org buatkan... comei gak...