Saturday, September 22, 2012

Segmen :saya nak hadiah misteri dari si pipi merah


Dah dua hari tak menjenguk blog... rindu tetiba datang tau.....
 pastu jejalan di blog kawan2 tetiba terpandang satu segmen...... dari blog si pipi merah ni ...
nak join ahh... oleh kerana tajuk segmen nya "saya nak hadiah misteri dari si pipi merah" membuatkan saya tertarik .. hehehe... saya nak hadiah misteri dari si pipi merah ... mungkin dengan perkataan misteri tu membuatkan memang saya nak .... nak... nak ......
 
 
click banner
 
yup kawan-kawan...
sama-sama join segmen dari si pipi merah ni..
rugi kalau korang tak join..
,
,
,
 
nak tahu apa syarat2 nya click banner atas ya ..
mudah dan misteri..
 
 
 
 
sekian
wassalam
 
 
 
 

14 comments:

لين Si Pipi Merah said...

eheh senangkan..insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

Everything's Everythings said...

Datang dari segmen yg sama, wish u best of luck ^^

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

لين Si Pipi Merah said...



senarai peserta hadiah misteri dah updated. :)

mama_saly said...

sama2 lynn si pipi merah ..>_<
TQ yer lynn.. hrp2 ada rezeki utk hadiah misteri..?..ehehee...:)

mama_saly said...

TQ yer.. gd luck juga utk awak..^__^

Isabel Diaz said...

Singgah sini sambil follow,

Jum follow blog saya jugak,

Terjah sini : Segmen saya nak hadiah misteri dari si pipi merah

☀ Izzaty Hedry☀ said...

gud luck ! dtg dri segmen y sama ..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

mama_saly said...

oke.. tQ lynn..:)

mama_saly said...

Tq ye isabel..
done follow u dear..:)

mama_saly said...

TQ dear..
gd luck ya..:)

Si Matatajam said...

Balas Kunjungan Dan M follow sini....keep in touch..

Hanif Idrus said...

Datang Dari segmen
Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah - klik sini
Salam kenal dan follow..
Kalau tak follow..meaning saya dah lama follow..hehehehehe

nur azian said...

singgah sini dan follow

AmirahSyafiqah ♥ said...

Singgah sini :)

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html