Friday, July 20, 2012

sarapan

hari ni last aku buat sarapan pagi  untuk diri, hubby dan anak2 ....
esok kita dah mula pose..
bersemangat betol aku hari ni buat si nasi lemak yg simple simple simple ni ... cuma berlaukkan ikan bilis dan telor .. huwaaaa .... makan jer lah ye hubby ...  aku hias nasi lemak cam super kat kedai ... untuk tempek dalam blog ni ..huhuu ... semangat kan ..kan... yup cuci mata tengok sarapan ku yg xtakmenyelerakan ni.. dan si kerang ni ....eheeee .... ...








kerang ni kesukaan en hubby ...............
bukan setakat abahnya saja.. ikhwan dan irfan pun sama2 duk berebut makan ..
bagaikn tak percaya lak anak2 pun suka kerang..
mamanya pun sama juga ..
memang best kan.. kerang di cicah dengan sos thai..
lagi2 kalo dimakan dengan nasi lemak ..
oke dah  dulu ....

 



8 comments:

Ena's Palace said...

tgk gambo pun da terasa2 kat tekak ni....tgk sambal tu leleh lar...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Esok masak utk sahur pulak..

eija pun suka kerang..mmg feberet..:)

M.Q Baby Collections said...

Salam.. Jom tgk Promosi Baju Raya utk Anak2.. And jgn Lupe Follow yee.. Tq ;)

Oppsss lupa sudah, I dah Follow u yee.. hehe..

saly@mama-i said...

saja wat sambal leleh gtu..nk suh tliur..tp x sedap r.. hehehee..:(

saly@mama-i said...

pmulaan sahur..pasti syahdu rasa hati.. dah bmula ramadhan kita..
eija... kalu kerang usah dicakap lah,mmg best kan.. sambil tu leh tambah darah kita.. ehehehe..:)

saly@mama-i said...

wsalam .. oke TQ singgah n follow sini ya.. nnti i sggah & follow awk ..:)

mummycda said...

saly...hhhmmm sedapnyer nasilemak tue...siap ada kerang lagi.....ida memang suka kerang.....buat cecah2 memang super...hihihi

saly@mama-i said...

ida.. kalu kerang mmg sedapkn.. makan x sedar tup2 dh abis.. lagi2 kalu dicicah dgn sos thai ..mmg super r..ekekee