Tuesday, July 17, 2012

" Puan P "




keajaiban susu ibu yang bermanfaat buat anak-anak kita......

tengok gambar yg aku letak kat atas tuh ...
Dari info2 yg pernah aku dengar bila kita menyusu sepenuhnya kita dapat begitu banyak kebaikan .. buat anak juga si ibu .. aku pun breastfeeding sepenuhnya ..tanpa mengepam .. sekarang irfan dah pun 1 tahun 5 bulan .. masih lagi menyusu.. tapi apa yang aku suka sepanjang tempoh abis berpantang ni dan sampai skarang aku belum datang ... ' puan P' ....sob3...!
kenapa aku suka...?? sebab sambil tu aku dapat merancang .. kiranya 'perancang semulajadi' .. huhu .. bukan tak nak 'baby' lagi .. tapi ..yg ni pun masih kecik.. cian dia .. nak kasih sayang sepenuhnya dari mama .. bukan tak pernah check upt pregnant ke tak ... pernah ..
tapi........citer lain lak sekarang ... minit lain lak ,,oke .. yg paling terkejut dan sebalnya hati aku... tetiba jer sekarang aku dah di datangi 'puan P' ... hukhuk .. dah hampir nak pose dah .. nak wat cam ne .. terima je ler ..

kalo cakap bab pregnant lak.. hehe.. terasa lak nak 'planning'  children lak .. ketiga   fuhhh.. bole ke tuu.. gatai tak dengar..? eheheee..  .. mengarut ko yer saly..! si irfan tak mau 'adik2' lagi ler ...
oke .. dah2 ler tuuuu ...!!


2 comments:

Ogy Nordin said...

Tak dinafikan susu ibu yang terbaik dari ladang hehehhe

saly@mama-i said...

betul3.. tu ogy,ladang yg paling tbaek didunia..ehee:)