Saturday, July 21, 2012

permulaan sahur ..!

permulan sahur ...?..
sob...sob.... aku terkejut dah hampir2 azan .. huhu..
bukan tak time jam ,dah set kan masa tu jam 4.30.. tapi entah maca mana.. mungkin salah tekan kot ..
nasib baek sempat makan kurma ,aku sebiji.. hubby sebiji dan air suam jer ..
dah... kira oke dah .... hihihi....
 untuk sahur kedua  dan seterusnya ...
... mintak2 lah tak terjadi lagi 'kejadian' ni ...
............ !!
hari ni.. permulaan pose.. masih tak terasa letih untuk setakat tengah hari ni ...
mungkin petang terasa skit kot ...
dan permulaan pose ni terasa malas lak nak buat kuih muih ....
jawabnya beli kat bazar ramadhan jer lah petang2 karang ...
untuk anak2 mama buat kan nasi goreng putih  dan telur mata lembu jer ....
cukup sedap dah untuk anak2 mama ..
eheheee ......
^__^


4 comments:

mummycda said...

Saly..nasib sempat jugak kan makan kurma...ida pun kdg2 dok jd gak macamtu....paling kerap jadi time sahur nak posa ganti...letak jam hanset tepi bantal...bila bunyi off balik...hihihi...

saly@mama-i said...

haha.. sama lh saly.. bleh plk kita g off balik hset.. kenangan masa sahur masing2 mmg lucu kalu di ingat kan..lg2 kalu hk mggu2 ptama :D

MaMa_AdHa said...

Kalau MA set jam jugak tapi biasalakan bunyi jam off kejap ingat japgi bangun balik. Tapi tahun lepas kes tido terus sedar2 cerah. Sekarang set jam dan pesan kat mak kat kampung suruh kol jugak takut kes tertido balik

saly@mama-i said...

tu r MA mak2 kita mmg dah terbiasa bangun awal2 gitu kan...sebab tu mak2 kita tk guna time jam pun ..heheee.. cuma kita ni dah tabiat bangun lepas subuh.. pastu kalu set jam pun bleh ttido balik.. ekekekee