Thursday, March 8, 2012

Happy birthday t0 me dan ...selamat hari wanita ...

Happy besday to me ..untuk aku sendiri...
8 march ... dan yang istimewanya juga 8 march di umum kan sebagai hari wanita sedunia .. s0 .. selamat hari wanita buat semua- semua wanita ....
dan yg pastinya dua -dua amat bermakna bagiku ..  hurmmm... apa2 saja lah ko ni kan ,umur dah meningkat pun masih jer nak sambut besday .... aikk...ingat kan budak2 jer yg nak sambut ...tentu lah aku mengingati dan sambut pun ala kadar jer ..dan...
 alhamdulillah bersyukur pada Allah kerana masih lagi di panjangkan umur dan bernafas hingga kesaat ini ...

Aku tidak mengharapkan apa2 cuma cukuplah sekadar ingatan atau ucapan dari insan2 tersayang yg hadir dalam hidup ku .... terima kasih semua ... terutama suami ..anak2 ..dan juga kawan facebook yg wish besday ku .... semoga apa yg kalian doakan buat ku ,semoga Allah juga memberi yg terbaik buat anda semua ..amin


...........................................................................................................

Alkisah lain pulak ......

.
.
.
"Sayang ... selamat hari lahir sayang ..abang doakan semoga sayang di panjangkan umur.. mmm .. di murahi rezeki, di berikan kesihatan yg berpanjangan ..untuk abang dan anak-anak kita ...dan..kalau ada rezeki akan datang semoga Allah kurniakan kita rezeki untuk memiliki anak2 perempuan ..hurmm... manalah tahu kan....dan abang sentiasa cinta sayang selamanya .. itu doa2 abang buat sayang ...."





Amin .. dan terharu deh rasa di hati ..akan ku simpan kata2 abang dalam hati ..dan pemberian bunga dari cik abang ku ini ku simpan dan ku 'frame ' kan di ingatan .... terima kasih yer abang ...

Sweet mem0ry ... uwaahhh...

Terima kaseh pada kawan2 facebook yang wish birthday ku .semoga anda semua juga dapat keberkatan dari-Nya ...
Dan juga terima kaseh buat anak2 mama.. ikhwan dan irfan ..yg sudi menemani makan malam bersama .. irfan demam ..kesian plak ..


----> Dinner Birthday ku ........
Simple jew ..sebab sebelum keluar dah makan nasi kat rumah ..sebab ...aku buat nasi ayam ..mmm...
s0 ... oleh kerana dah lama ku idam kan nak makan chicken chop .... abang aku ajak lah makan di sebuah kedai ...(yg tak glamor mane pun ...heheeee) kedai paling terdekat ... dah 5 tahun aku tak merasa ..yg di waktu tika dulu2 aku suka sangat (hari minggu jer mesti pekena chicken chop..)..huhukk ...




ini yang ku pesan ....

Aiskrim ikhwan .....




mee kueh teow .....



Ais sirap bandung .....

























Dan ...terima kasih yer my hubby ... ucapan ..makan2 ...bunga rose .....









No comments: