Saturday, February 18, 2012

y0y0 car buat my s0n ..


kesah hanya lah sebuah  'kereta y0y0' ..
kereta y0y0..?


malam ni baru nak aku update ...
Dua malam lepas, abah budak2 ni ada beli sejenis kereta mainan,tp boleh naik lah..bila aku tengok kereta ni lucu pun ada,menarik pun ada.teng0k gambar di bawah


taraaa...
ini lah rupanya kereta y0y0..
harganya cuma rm55.00 sahaja.di panggil kereta y0y0 kerana tayar didepannya ada tiga,sterengnya pula boleh dipusing terus,jika dipusing,tayarnya bergerak seperti kita main yoyo..
ingat mainan yoyo yg bertali tu,tarik2 dengan tangan...!kereta ni guna stereng je nk bergerak,jadi kaki tk guna..itu yg membuat anakku kesukaan bermain kereta ni....hahahaa..
lucu dehhh,tengok anak2..!
yang sebenarnya si ikhwan  ni dah lama merengek2 nak kereta remote control flash & dash..yg ada cerita karton di tv tu..
aduh,bukannya tak mahu beli,dah banyak kali  beli yg remote control ni ,yg besar,kecik....
tapi semuanya sekejap2 je okey..lepas 2 atau 3 hari,tayar tercabut,remote hancur..
itu lah kerjanya siabang,habis di bukanya..akhirnya,abahnya dah malas nk beli yg jenis2 remote..
so..yg ni dah cukup,besar dan boleh naik lagi....
tengok lah ragam di0rang ni,siap adik duk belakang lagi.......



Saat terindah mereka berdua...Peach!





huk hukk..ikhwan siap pakai topi keledar kesayangannya...adventure gitu..picccc



Adik irfan tak mahu ketinggalan....tetap nak merasa....^__^












No comments: